

ILGTSPĒJĪGAS PĀRTIKAS UN DZĒRIENU TEHNOLOĢIJU IZAICINĀJUMI
🗓 Tiešsaistes komponente: 06.11.2025 (Online)
📍 Klātienes norise: 24.11.2025 – 28.11.2025, Valmiera, Latvija
🎓 ECTS kredītpunkti: 3 ECTS
📌 Norises vieta: Vidzemes Augstskola
Pievienojies starptautiskai, starpdisciplinārai inovāciju pieredzei, kurā studenti, pētnieki un uzņēmēji sadarbojas, lai risinātu reālas problēmas ilgtspējīgas pārtikas un dzērienu tehnoloģiju jomā.
Šī Erasmus+ kombinēta intensīvā programma apvieno dizaina domāšanas metodi, praktiskas darbnīcas, uzņēmumu apmeklējumus un komandu darbu pie inovāciju risinājumiem. Dalībnieki strādā jauktās komandās, apvienojot zināšanas no tādām jomām kā pārtikas zinātne, biotehnoloģijas, IKT, paplašinātā realitāte, mārketings, komunikācija u.c.
Studentiem:
✔ Pieredze reālu biznesa problēmu risināšanā
✔ Iespēja pielietot un pārbaudīt esošās zināšanas praksē
✔ Kontakti ar uzņēmējiem un pētniekiem
Pētniekiem:
✔ Izpratne par nozarēs aktuālajiem izaicinājumiem
✔ Iespēja palielināt sava pētījuma praktisko nozīmīgumu
✔ Iedvesma jauniem pētījumu virzieniem
Uzņēmējiem:
✔ Inovatīvi risinājumu koncepti un gatavi pieejas modeļi
✔ Tieša sadarbība ar studentiem un pētniekiem
✔ Svaigs skatījums uz uzņēmuma darbību un jaunas sadarbības iespējas
🔗 Reģistrējies ŠEIT
Kontakti: